ÂYET-İ KERÎME
Ey Peygamber! Dinlerine uymadıkça Yahudiler de Hrıstiyanlar da senden asla hoşnut olmayacaklardır.
Bakara, 120.
HADÎS-İ ŞERİF
Dünya tatlı ve caziptir. Allah sizi dünyada egemen kılacak ve nasıl davranacağınıza bakacaktır. Dünyadan ve kadınlardan sakının.
Müslim, Rikak, 99.
SÖZÜN ÖZÜ
Bir düşünce için ölümü göze almak, kendini feda ediş değil; hayatı anlamlandırmaktır.
İsmet Özel
Kategori : İKTİBAS / Muhtelif Mevzûlar, Yazarlar, Yazılar
Okunma Sayısı: 187
Yazar: Ramazan Yaşar
"ZALİM" 100 YAŞINDA

CHP 9 Eylül’de kuruluşunun 100. yılını kutladı. “Geçmişin mirasıyla yeni yüzyıla” sloganıyla yapılan kutlamalar sönük geçti.

“Geçmişin mirası” diyerek övündükleri şey millete baskı, zulüm ve darağacı; İslam dini ile de savaşmaktan başka bir şey değil.

Kutlama için hazırladıkları videodaki Kıbrıs Türklerini katleden EOKA’cı teröristler ortaya çıkmasaydı işin doğrusu kimse CHP’nin 100 yılı geride bıraktığından haberdar olmayacaktı.

Dünyada 100 yılı geride bırakan iki parti var. Biri Çin Komünist Partisi diğeri CHP. Ortak noktaları ise sadece yaşları değil, aynı zamanda “zalim” olmaları.

9 Eylül 1923’te kurulan CHP, ilk iş olarak milletimizin kazandığı zafere el koymuştur. Halkımız; İngiliz’in, Yunan’ın, Fransız’ın esaret ve zulmünden kurtulduğuna sevinemeden CHP’nin zulmüne maruz kaldı.

Üstat Necip Fazıl’ın; “CHP bir parti değil, Türk’e dinini, dilini ve özünü kaybettirmeye memur bir katliam müessesesidir.” sözü CHP’nin 100 yılını özetler.

1923’ten 1950’ye kadar tek parti olarak Türkiye’yi istediği gibi yönetmiş, Müslüman halkımıza tarihte benzeri görülmemiş zulümler yapmıştır. İşgalci emperyalist ülkelerin halkımıza yaptıkları ile CHP’nin yaptıkları arasında bir fark olmamıştır.

1950’de çok partili döneme geçişten sonra milliyetçi, sağ, muhafazakâr partilere karşı girdiği her seçimi kaybeden CHP’nin imdadına her seferinde askerî darbeler yetişmiştir. Ancak Türk milleti, CHP ile olan kavgasında asla geri adım atmamıştır!

Bir asırdır Türkiye’nin millî ve manevi değerlerine musallat olmuş bu partinin yaptığı zulümlerden bazıları asla unutulmayacaktır.

CHP KENDİNİ İSLAM DİNİYLE SAVAŞMAYA ADAMIŞTIR

Kurtuluş Savaşı’nın kahramanları Sütçü İmam’ın sarığı ve Nene Hatun’un çarşafı CHP zulmünün ilk hedefi olmuştur.

CHP tarafından camiler ahır yapılmış, hatta gazete ilanlarıyla sattırılmıştır.

İstanbul’un bize ait olduğunun tapusu olan Ayasofya Camisi müze yapılmış, İslam’ın ezanı yıllarca Türkçe okutulmuştur.

Meclis kürsüsünden Müslüman Anadolu halkına meydan okuyan ve “İslam 14 asırlık sakat bir inançtır.” diyen CHP’den başkası değildir. “Kâbe Arap’ın olsun. Çankaya bize yeter” diyerek İslam’la savaşını gizlemeyen partidir CHP!

Şapka takmayı kabul etmeyen Trabzon ve Rize halkını günlerce bombalatan CHP, seçilmiş başbakan ve iki bakanını asan darbeyi alkışlamış ve bu darbe gününü yıllarca “Hürriyet ve Anayasa bayramı” olarak kutlamıştır.

1950’den sonra iktidarı kaybedince 10 yılda bir askerlere darbe yaptırıp halkın özgür iradesi karşısında darbecilerin yanında durmuştur.

1071’den itibaren Müslüman halkın 850 yılda kanları pahasına inşa ettiği millî ve manevi medeniyet CHP tarafından Anadolu topraklarından atılmak isteniyor. Bu Haçlıların ve Batı emperyalizminin de büyük hayalidir!

Bugün Türkiye’yi bölmek isteyen terör örgütlerinin siyasi partileriyle ittifak yapan CHP emperyalizmin bu emeline hizmet etmektedir.

100 yılda Türkiye’de CHP’ye rağmen çok büyük değişiklikler ve gelişmeler oldu. Bu süreçte Türkiye’de değişmeyen tek şey CHP’nin halkımızla olan savaşı ve halkımızın CHP’ye karşı gösterdiği şanlı direniştir.

Müslüman Türk halkının CHP ile kavgası 100 değil, bin yıl geçse de devam edecek!

Yazının kaynağına ulaşmak için tıklayınız.

Yazar: Ramazan Yaşar
14-09-23
E mail: dirilispostasi.com
 
 
Yorumlar: 0
Bu yazı için henüz yorum yapılmamıştır.
"ZALİM" 100 YAŞINDA
Online Kişi: 24
Bu Gün: 255 || Bu Ay: 10.151 || Toplam Ziyaretçi: 2.223.060 || Toplam Tıklanma: 52.186.786